Consell Local de la Infància i de l'Adolescència de Folgueroles (CLIA)

El CLIA és un òrgan de participació on els infants i joves poden reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i aportar propostes al Ple municipal per contribuir a millorar aspectes de Folgueroles que considerin necessaris.

Els consellers actuen com a representants de tots els infants i joves del poble. Qualsevol infant o jove pot fer arribar les seves necessitats o queixes a través dels consellers. S’instal•larà una bústia a l’Institut Escola perquè tothom hi pugui aportar propostes.

Durant el curs 2022-23, el Consell està format per sis consellers i consellera de 5è fins a 3r d'ESO de l'IE Mossèn Cinto: Marc de Santos, Martí Santaugini, Oleguer Vilaregut, Lluc de Santos, Elisenda Macià i Martí Víudez. L'alcalde Xavier Rovira actua com a president i la regidora d'educació, Montse Colomer, com a vicepresidenta del Consell. Els tècnics de l'Ajuntament, en Sergi Pujal i la Raquel Bofill, actuen com a secretaris. La primera sessió quan es va celebrar l'acte de constitució del CLIA va ser el 23 de febrer de 2023. Les següents sessions d'aquset curs seran: el 31 de març, el 27 d'abril, el 25 de maig i el 22 de juny. 

Les trobades del Consell seran mensuals cada quart dijous de mes a les 5 de la tarda  i els consellers ocuparan el seu càrrec durant dos cursos escolars.

Darrera actualització: 31.03.2023 | 12:20
Darrera actualització: 31.03.2023 | 12:20