Desenvolupament local

SERVEI DE DESENVOLUPAMENT LOCAL A FOLGUEROLES

El Servei de Desenvolupament Local mancomunat té per finalitat contribuir al desenvolupament econòmic i social del poble per tal de millorar la qualitat de les persones que hi viuen, i ho fa a partir del treball sobre 2 eixos: ocupació i empresa.

 

SERVEI LOCAL D’OCUPACIÓ:

Ofereix els serveis de borsa de treball, inserció, orientació i assessorament laboral, formació, suport i assessorament per empreses i emprenedors, etc.

La Borsa de Treball és un servei gratuït d’intermediació laboral entre les persones que busquen feina i les empreses que ofereixen llocs de treball.

Les persones que estiguin en procés de recerca de feina i vulguin donar-se d’alta a la borsa han de demanar hora amb la tècnica que un cop al mes realitza atenció individualitzada al municipi

Les empreses que busquin personal i vulguin donar-se d’alta d’aquest servei, o bé ens truquin o enviïn un correu electrònic fent la demanda a l’adreça pilar.codina@mancoplana.cat

Tècnica d’ocupació: Pilar Codina

 

SERVEI EMPRENEDORIA I EMPRESA:

Des del servei s’ofereix informació, orientació, assessorament, formació, i acompanyament per engegar un projecte empresarial, així com en la consolidació de la l’ empresa.

Posem a l’abast d’autònoms,  PIMES i emprenedors, tots aquells programes i recursos que els puguin ajudar a tirar endavant el negoci i millorar la seva posició en el mercat.

Servei Assessorament i consultes persones emprenedores: Omplir el següent formulari

Servei consultes autònoms i empreses: Omplir el següent formulari

Tècnica de desenvolupament local : Aloma Terradellas sdl@mancoplana.cat

Darrera actualització: 31.08.2023 | 08:48
Darrera actualització: 31.08.2023 | 08:48