L'Espai Natural regula l'accés motoritzat a la Vall de Sau

Divendres, 8 d'abril de 2022 a les 12:00

Entra en vigor el 9 d'abril i durant la Setmana Santa

L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, juntament amb el Consell Comarcal d’Osona, inicia una nova regulació d’accés dels vehicles a la Vall de Sau durant la Setmana Santa (dies 9, 10, 14, 15, 16, 17 i 18 d’abril) després de l’èxit de la prova pilot que es va fer durant l’estiu passat. Aquesta mesura es repeteix amb els objectius de preservar el patrimoni natural i cultural de la zona, per garantir la seguretat dels usuaris i residents i poder oferir als visitants una visita satisfactòria a la natura.

Per restringir l’accés motoritzat bàsicament s’ha establert un sistema de reserva prèvia d’aparcament dins la Vall que es podrà contractar a través de l'enllaç (reserves) que trobareu a la dreta de la pantalla. Els preus seran de 5 euros per a un vehicle o 2 euros per a una moto. A més a més, també s’ha millorat la senyalització i s’ha augmentat el sistema d’informació amb personal que acompanyarà el visitant i que ha estat específicament contractat per a aquest període.

No hauran de pagar reserva els residents de la Vall de Sau, tampoc hauran de fer-ho els veïns dels pobles que formen part de l’Espai Natural, d’entre ells hi ha Folgueroles, ni tampoc les persones que tinguin activitats o allotjaments contractats en empreses de la zona del pantà.

Darrera actualització: 11.04.2022 | 07:32