Deixalleria de la Mancomunitat la Plana

s una instal·lació preparada per aportar-hi tots aquells residus especials per la seva toxicitat (fluorescents, pintures, dissolvents...) i els valoritzables per raons de volum o quantitat. És un servei gratuït pels particulars

La deixalleria té un espai on els ciutadans poden deixar els residus que no volen, i anar a buscar-hi alguns productes d’utilitat : mobles, electrodomèstics, etc.

És una instal·lació tancada i vigilada, de manera que no s’hi poden realitzar abocaments incontrolats.

La funció principal és la recepció i posterior gestió de residus municipals, i també permet l’intercanvi de productes que encara són útils.

La deixalleria de la Mancomunitat la Plana està situada al terme municipal de Malla però molt a prop del municipi de Tona. Per arribar-hi venint de Folgueroles, s’agafa la sortida Tona centre de la C-17 que porta a una rotonda on cal agafar la sortida de l’esquerra i, al final del carrer a l’esquerra altre cop. Aleshores es creua la C-17 per sota i una carretera que surt cap a la dreta direcció a dalt del turó, porta fins a la deixalleria, després d’haver passat el cementiri de Tona.
 

 

Enguany la deixalleria de la Mancomunitat La Plana, situada a Malla, ha unificat els horaris d’obertura d’hivern i d’estiu. l’horari d’obertura és el següent:
 

De dilluns a dissabte de 10 h. a 13 hores i de 15 h. a 19 h.

Sector El Quadro, s/n - 08519 Malla - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 124 167 ext. 5.
Darrera actualització: 24.02.2020 | 17:02