Visita a la instal·lació de les plaques fotovoltaiques

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 11:00

Les plaques ja abasteixen tots els equipaments municipals de la zona

El divendres passat l’equip de govern municipal i els treballadors de l’Ajuntament de Folgueroles juntament amb els tècnics de l’Agència Local de l’Energia d’Osona i responsables d’Altimiras Enginyers Consultors, empresa encarregada de l’obra, van visitar la instal·lació de les plaques fotovoltaiques del pavelló Les Alzines.

Les plaques fotovoltaiques, un total de 211 panells, instal·lades a la teulada del pavelló ja funcionen. Subministren energia al mateix pavelló i a tots els equipaments municipals de la zona: el consultori mèdic, el centre cultural, la caseta del mestre, la llar d’infants, el magatzem de la brigada i el centre de dia. Tots ells connectats a través d’una xarxa pròpia i amb un únic comptador. També s’han instal·lat unes bateries que fan la funció de grup electrogen d’emergència per donar corrent a tots els equipaments connectats quan marxa la llum per compliment de la normativa vigent.

Les obres han estat possible gràcies a una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) que ha cobert la meitat dels costos.

Darrera actualització: 26.04.2022 | 19:16