Videojoc Balkeuni, Amusic i la Pàtera del Llop

Dilluns, 5 d'octubre de 2020 a les 00:00

Coincidint amb el cap de setmana ibèric, CUBUS GAMES publica el videojoc de Balkeuni, Amusic i la Pàtera del Llop. Es tracta d’un joc per a canalla de 7 a 12 anys per jugar de manera cooperativa entre dos equips.

El joc està compost per reptes relacionats amb els ibers: la seva enigmàtica escriptura, la cultura, la tecnologia, els costums… perquè els menuts juguin tot aprenent la nostra història!

El joc té dues modalitats

  • Modalitat familiar! Cada família juga a casa seva, a través d’un ordinador o tablet, i es connecta amb l’altra per superar els reptes de forma cooperativa. Recordeu que necessitareu comunicar-vos per resoldre les proves.
  • Modalitat escolar! Jugareu des de casa o a l’aula de forma cooperativa per equips. Si és des de casa, el/la docent crearà una sessió amb una plataforma de videotrucada que permeti fer grups (Jitsi, Zoom, per exemple). D'aquesta manera, la persona docent podrà comprovar com van jugant i donar suport, si escau. Si és des de l’aula, cada equip haurà de tenir un ordinador o tablet.

Edats recomanades:

  • Cicle mitjà: 7-9 anys. Es recomana que l'activitat sigui guiada.
  • Cicle superior: 10-12 anys. Poden fer l'activitat de forma autònoma.

     Inicia la teva aventura (el joc)
Darrera actualització: 09.10.2020 | 13:40