Vespres de Més Cultura a Folgueroles

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 12:00

Folgueroles, per segon any consecutiu convida, els vespres de juliol, a gaudir de la cultura a la fresca

L’any passat, l’Ajuntament va convocar als artistes i creadors que viuen al municipi a presentar projectes compartits. Aquest any, en la línia de potenciar la cultura local, s’ha demanat la participació de les entitats culturals del municipi per el Mes Cultura i han sorgit propostes molt interessants.

Text de presentació del programa

La cultura és part primordial de la construcció i supervivència de pobles, paï­sos, societats, col·lectius, grups, entitats i, sobretot, persones. Les tradicions, les llegendes, les festes, els costums, el folklore… el testimoni que passa de generació en generació per mantenir viu un dels pilars fonamentals de totes les societats: bona part de la seva història.

I si parlem de cultura i parlem de Folgueroles, per tots és coneguda la impor­tància d’aquesta en els carrers, les cases i en el dia a dia de les folguerolenques i folguerolencs. Poble d’Anna Dodas i de Jacint Verdaguer; poble de rutes literàries, de llegendes i de tradicions que s’han anat conservant amb el pas dels anys.

La cultura ha sigut un dels sectors més perjudicats durant la pandèmia pro­vocada pel coronavirus, però no per això ha perdut força. Aquest mes de juliol, entitats del poble proposen tornar a compartir escenaris, espectacles, lectures, recitals i nous descobriments basats en un dels pilars més importants de Fol­gueroles: la seva cultura.

Darrera actualització: 19.07.2021 | 10:21