Un estiu més a la butxaca

Dimecres, 16 de setembre de 2020 a les 00:00

Un estiu molt atípic; però un any més gaudint de La Cuca Fera.

Des que ens van confinar, tot va ser molt incert, no sabíem si aquest any podríem fer casal. Tot i així, l’equip de monitores i monitors, vam seguir endavant,vam continuar organitzant i planificant fins al mínim detall per poder gaudir un estiu més totes juntes.

Va arribar el juny i tot apuntava que sí, que podríem fer el casal. No sabríem com, però sí sabíem que no deixaríem que la por ens perjudiqués.

Els primers dies van ser estranys. Els infants no es podien relacionar entre ells,havíem d’anar tot el dia amb la mascareta posada i el contacte físic estava pràcticament prohibit. Tot i això, vam saber sobreposar-nos a la situació i vam aconseguir passar un juliol fantàstic.

Vam poder fer les activitats que més ens caracteritzen. Els infants van participaren un Cluedo i un Scape Room pel poble, l’Acampada i les Colònies a l’escola i van poder anar cada setmana a la piscina del poble.

També vam poder celebrar el Sant Jordi i vam recaptar diners per donar-los a La Marató d’aquest any.

L’últim dia, per celebrar que tot havia anat sobre rodes, vam fer una xocolatada! i jocs d’aigua, tothom amb distància i amb els seus grups de convivència, però l’essència de l’últim dia de casal, no es va perdre.

L’equip de monitores i monitors estem molt contents de com ha anat aquest estiu i esperem repetir-ho l’any vinent, si el Covid-19 ens permet, amb una mica més de normalitat.

Darrera actualització: 16.09.2020 | 10:26