Tornen els vespres culturals de juliol

Dilluns, 4 de juliol de 2022 a les 09:00

La Berguedana de Folklore Total inaugura els vespres culturals de Can Dachs amb MES MÚSICA

La Berguedana Folklore Total és una entitat sense afany de lucre que es dedica a la recuperació, l’estudi, la recerca i la difusió de músiques i danses tradicionals dels Països Catalans. A banda de la tasca folklòrica l’entitat té una formació musical amb vuit músics: dos acordions, viola de roda, flabiol, flabiol i clarinet, baix, violí, percussió i fiscorn.

El programa que presentaran a Folgueroles porta per títol De Verdaguer a Verdaguer i està concebut com un homenatge a en Pep Roviretes, del qual es van complir 100 anys del naixement el 2020. Intercalen peces interpretades del músic de ball de les Guilleries i el poeta de Folgueroles. L’espectacle que es va estrenar al Santuari de Santa Maria de Queralt i el proper divendres es podrà escoltar i viure a Folgueroles. 

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament convida, els vespres de juliol, a gaudir de la cultura a la fresca. El cicle va néixer l’any de la pandèmia quan els artistes que viuen el municipi va veure aturades les seves i el mes de juliol ens van oferir els seus espectacles dins Mes Art amb el programa dissenyat per Clara Cortès i Anna Viñas, l’any passat es va convidar a les entitats culturals que van concebre Mes Cultura amb un disseny de programa a càrrec de Bruna Vila i enguany Mes Música que compta amb la participació de músics i cantants vinculats al municipi amb el programa dissenyat per Gibet Ramon.

 

PROGRAMA

A les 9 del vespre a Can Dachs (en cas de pluja s’avisarà a on es trasllada)

 

Divendres, 8 de juliol

Berguedana de Folklore Total

De Verdaguer a Verdaguer (música de Josep Verdaguer “Roviretes”)

Folk – música tradicional

Gratuït

 

Dijous, 14 de juliol

Supervivents

Grup local de Rock n’roll

Gratuït

 

Dijous, 21 de juliol

Tam Tam Gospel

Concert de Gospel

Gratuït

 

Dijous, 28 de juliol

Arribar i ploure

Amb l’Àlex de Txarango, música, paraules d’antes (i d’ara) i molt d’humor!

5 euros

Darrera actualització: 06.07.2022 | 11:24