Torna el concurs "A l'abril cada paraula val per mil"

Dimarts, 5 d'abril de 2022 a les 10:00

Els comerços de Folgueroles participen de la campanya del CNL d'Osona

Un any més pel mes d’abril el Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) d’Osona engega la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” que inclou un concurs obert a tothom. En aquesta ocasió el concurs consistirà a endevinar el significat de 30 paraules que apareixen en els cartells penjats en els aparadors dels comerços i en equipaments del poble. El concurs començarà l’11 d’abril i s’allargarà fins al dia 30.

Si voleu podeu descarregar-vos la butlleta del concurs (a la dreta de la pantalla) i així veureu totes les paraules que cal aparellar. També podeu venir a buscar la butlleta impresa en paper al Punt d’informació on haureu de retornar-la al final un cop la tingueu emplenada.

A la butlleta, a més d’encerclar el significat de les 30 paraules, també haureu d’escriure el nom del comerç del poble, o d’altres de la comarca, on hàgiu trobat cada paraula.

Els encertants dels significats i comerços entrareu en un sorteig d’una nit de turisme rural amb pensió completa a Osona per a dues persones. I la resta de persones que també hàgiu encertat les preguntes, però que no hàgiu sortit premiats en el primer premi, entrareu en el sorteig de vals per a gastar en els comerços participants de la campanya.

Animeu-vos a jugar i a mantenir viva la nostra llengua!

Darrera actualització: 11.04.2022 | 07:33