Reobertura limitada de les deixalleries gestionades per la Mancomunitat La Plana

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 00:00

Només en podran fer ús autònoms i petites empreses que han tornat a activar la seva activitat econòmica i professional i mitjançant cita prèvia.

La Mancomunitat La Plana reobre les deixalleries situades a Malla i a Taradell a partir de dijous 23 d’abril i la deixalleria situada a Aiguafreda el divendres 24 d’abril per facilitar que les petites empreses i autònoms que han tornat a la seva activitat empresarial, puguin gestionar els seus residus assimilables a urbans, de manera correcta.

Com s’haurà de fer?

  1. Caldrà de demanar hora per poder venir a la deixalleria trucant prèviament a la Mancomunitat La Plana, al 93 812 41 67 o bé enviant un correu a mediambient@mancoplana.cat
  2. A la deixalleria, caldrà seguir les instruccions de l’operari i les mesures de distanciament social i de seguretat vigents, com ara l’ús de guants i mascaretes.

Es tracta d’una obertura limitada ja que el conjunt de la ciutadania no en podrà fer ús com a conseqüència de les restriccions de mobilitat personal establertes amb l’objectiu de reduir el risc de contagi del COVID-19.

Demanem a la població que guardi a casa els residus que s’han de portar a la deixalleria (voluminosos, pintures, poda, petits electrodomèstics...) per tal de gestionar-los adequadament una vegada es restableixin totalment els serveis.

Emplacem al civisme de la gent i demanem, també, que no s’utilitzin les àrees d’emergència per deixar-hi aquests residus.

Àrea de Medi Ambient - Mancomunitat La Plana

Darrera actualització: 22.04.2020 | 13:28