Reconeixement i solidaritat amb el personal de la recollida

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 00:00

El servei de recollida de residus de la Mancomunitat La Plana, com a servei essencial que és, no s’ha aturat durant l’estat d’alarma.

La situació que estem vivint ens ha obligat a deixar de fer alguns serveis com la recollida del trasto i de l’oli, a mantenir tancades les deixalleries fixes i anul·lar les visites que la deixalleria mòbil fa als municipis.

Per extremar les precaucions, s’han hagut de modificar alguns dels horaris de la recollida porta a porta per tal que els equips de recollida surtin esglaonats i poder evitar el contacte entre ells. Així com equipar tot el personal que fa la recollida porta a porta amb equips individuals de protecció extres (mascareta...) i recomanar a la població que mantinguin els cubells nets, netejant sobretot nanses i tapes, per la seguretat de tothom.

Malgrat aquestes dificultats, la ciutadania ha reaccionat amb molta comprensió i solidaritat envers aquests professionals que fan un servei tan essencial i tan poc reconegut.

Des que va començar el confinament, cada dia troben cartells d’agraïment enganxats als cubells de la fracció orgànica, a les bosses dels materials reciclables o als contenidors de les àrees d’aportació. En una ocasió els van obsequiar amb uns punts de llibre dibuixats i altres vegades troben gent, a les terrasses i balcons, que esperen que passin a recollir per aplaudir-los.

Totes les persones que formem part de la Mancomunitat La Plana, i molt especialment el servei de recollida, agraïm la col·laboració del conjunt de la ciutadania i aquestes mostres de suport i agraïment que reconforten tant als companys que surten cada dia al carrer pel bé de tothom.

Volem agrair, també, a tot el personal de la recollida de la Mancomunitat la feina que fan i l’esforç afegit que estan fent aquest dies tan complicats.

Àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat La Plana

Darrera actualització: 06.04.2020 | 12:15