Pro-energia d'Osona

Divendres, 2 d'octubre de 2020 a les 00:00

El grup Pro-energia d’Osona, al qual els municipis de la Mancomunitat la Plana donem suport, posa en marxa el procés per la segona subhasta energètica 

El 24 de setembre de 2020 va tenir lloc la sessió informativa del Grup Pro-Energia d’Osona, en què van assistir empreses de tota la comarca.

Amb aquest projecte, liderat per Vic i Manlleu, diverses administracions públiques i entitats empresarials de la comarca van decidir unir esforços per tal que les empreses d’Osona poguessin accedir a l’energia renovable a un preu molt més assequible. Juntes, van crear el Grup de Compra Agregada d’Osona.

L’any 2019 va tenir lloc la primera licitació electrònica, a través de la qual es van obtenir millors preus i actualment s’està centrant esforços per consolidar un model d’ús sostenible de l’energia, dins de l’àmbit comercial i industrial.

L’èxit de la primera licitació ha portat a dur a terme una segona licitació aquest 2020. Com més empreses formin part del grup de compra, millor preu es podrà aconseguir en licitacions futures. Per més informació sobre el projecte i el funcionament del grup, contacteu al 648 447 270 o envieu un correu electrònic a sdl@mancoplana.cat

Darrera actualització: 06.10.2020 | 08:36