Nova àrea d'emergència de residus de Folgueroles

Dimarts, 11 d'octubre de 2022 a les 09:00

Per a ús exclusiu dels veïns en casos puntuals que no es pugui fer el porta a porta

A partir el dijous 13 d'octubre de 2022 entrarà en funcionament la nova àrea d'emergència de residus d’ús exclusivament domèstic per als veïns i veïnes de Folgueroles. Només es podrà utilitzar en casos puntuals i justificats, ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible.

A la nova àrea d’emergència de Ca la Tecla situada al polígon industrial La Fàbrica de Folgueroles hi podreu portar matèria orgànica, reciclable i resta. Està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes deixalles cal que utilitzeu les vies de gestió de deixalles corresponents.

  • AMB QUINA FREQÜÈNCIA MÀXIMA LA PODEU UTILITZAR?

- Habitatges de l'àrea urbana (residents a l'àrea urbana del municipi): 15 vegades l’any

- Habitatges disseminats (residents de fora de l'àrea urbana del municipi, sense recollida porta a porta): 3 vegades a la setmana

  • COM PODEU ACCEDIR A L'ÀREA D'EMERGÈNCIA?*

- Registreu-vos al sistema KOMTAINER

- Accediu a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil

- Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta i el bluetooth activat, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.

Aquesta nova instal·lació permetrà conèixer qui accedeix a l’àrea d’emergència i quins residus hi deixa amb la finalitat de seguir incrementant els índex de recollida selectiva i avançar cap a una major sostenibilitat del municipi. 

La nova instal·lació ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona amb el suport de la Mancomunitat La Plana.

Per a més informació o dubtes us podeu dirigir a l'Ajuntament (93 812 20 54 - folgueroles@folgueroles.cat)

 

 

Darrera actualització: 11.10.2022 | 16:34