MesArt Folgueroles, un èxit de públic

Divendres, 10 de juliol de 2020 a les 00:00

Entre els dos dies, s’han reunit a Can Dachs prop de 300 persones amb ganes de sortir de casa i de conviure amb els seus veïns.

El projecte MesArt Folgueroles parteix de la proposta que l’Ajuntament de Folgueroles va fer a una colla d’artistes que viuen o estan vinculats al municipi. En total, 13 creadors que, degut a la pandèmia, van haver d’aturar els seus projectes personals, a dins i a fora del país, i es van agrupar més per afinitats que per disciplines per tal d’expressar el que senten i el que fan i mostrar-ho al seu poble.

Fins ara, hem pogut veure Artem Nostrum, concebut pel dibuixant Toni Ortiz i pel músic Juli Piris, que ens van fer un recorregut per la història i l’art amb tocs especials que parlaven també de Folgueroles. Els seus autors han mostrat interès per fer girar l’espectacle.

També hem gaudit de la creació Fase 3, creat per l’escultora Anna Viñas i l’artista visual i de circ Clara Cortès, que van ens van conduir per un itinerari en el qual parlaven de la manca de contacte físic durant el confinament. Una acció que va interpel·lar el públic convidant-los a participar-hi.

Resten encara tres propostes ben diverses:

  • El dia 16 actuaran Pagesos d’ànimes, el dia 24 Flor Romanial i el dia 31 Posar-hi el cos. Consulteu el programa.
  • Per la seva part, la Fundació Jacint Verdaguer també ha organitzat la presentació de l’obra crítica del llibre de Jacint Verdaguer Aires del Montseny, que es podrà veure el dia de Sant Jordi d’estiu, el 23 de juliol, amb la lectura de textos a càrrec de Lluís Soler.
Darrera actualització: 16.09.2020 | 10:32