Llibres, roses i gel hidroalcohòlic

Dimarts, 27 d'abril de 2021 a les 00:00

Èxit de públic i activitats durant tot el dia

La gent tenia ganes de celebrar Sant Jordi i ho demostra l’ambient que hi va haver tot el dia al carrer i a les places, sobretot a la Plaça Verdaguer i a la Plaça de Cal Turo, on es concentraven la majoria de les parades de llibres i roses. Tantes eren les ganes de celebració que al migdia ja no quedaven roses a les parades del poble.

Un any més tard del Sant Jordi deslluït del 2020 a causa de la pandèmia, enguany l’Ajuntament de Folgueroles va convidar les entitats, la Fundació Jacint Verdaguer, els centres educatius i el centre de dia a celebrar la diada al carrer amb totes les mesures de seguretat i tots ells van respondre positivament passejant pels carrers, oferint activitats i fent parades.

Durant el matí van sortir els grups d’infantil i primària de l’Institut Escola, com també ho van fer els nens i les nenes més grans de la Llar d’Infants El Patufet a respirar l’ambient festiu del carrer. També els usuaris del SAIAR-Centre de dia van venir fins a la Plaça Verdaguer on tenien exposats els punts de llibre que havien dissenyat. A les 12 del migdia la Fundació Jacint Verdaguer havia organitzat un tastallibres amb el locutor de ràdio Xavier Serrano que va llegir una selecció de textos de Verdaguer, entre els quals hi havia un fragment de En defensa pròpia i el poema "Ales". A la tarda la celebració a la plaça va seguir amb el mural per omplir de “roses i espines” de cadascú que oferia a tothom l’Esplai El Creixent. 

La visita setmanal de la creperia i el bon temps durant tot el dia van acabar d’assegurar l’èxit del Sant Jordi al poble amb un degoteig constant de gent al carrer i a les places celebrant la Diada amb totes les mesures sanitàries pertinents.

Darrera actualització: 27.04.2021 | 12:19