L'Arxiu Municipal rep el fons de l'Agrupació Sardanista de Folgueroles

Dimarts, 18 d'abril de 2023 a les 09:00

Tota la documentació de l'entitat s'ha digitalitzat i està a disposició pública

La donació consta de la correspondència d’entrada i de sortida de l’entitat, la comptabilitat de l’entitat, cartells, fotografies, reculls de premsa, programes, documentació relativa a la celebració de concursos, els estatuts de l’Agrupació, dades dels socis, logos, etc.

El fons de l’Agrupació Sardanista de Folgueroles ocupa un total de 0,6 ml en paper i de 8 Gb la documentació en format digital, i ja està a disposició pública per a poder consultar-la.

L’Agrupació Sardanista de Folgueroles es va fundar el 1984 disposada a vetllar pel foment i la difusió de la sardana al poble. Des dels inicis, les activitats de l’associació consistien en ballades, audicions, cursets, etc. L’activitat estrella era les ‘6 hores de sardanes a la Damunt’ que sempre acollia una gran quantitat de públic (als voltants d’un miler de persones cada any). L’any 1999 l’agrupació es va integrar a l’Ateneu de Folgueroles, amb la qual cosa va aconseguir més suport i una seu social, que fins llavors no en tenia. El 2022 la junta va decidir desintegrar l’agrupació.

Darrera actualització: 18.04.2023 | 11:36