L'alumnat de 5è de l'IE Mossèn Cinto crea una cooperativa

Dimarts, 7 de febrer de 2023 a les 11:00

Els alumnes han fet el registre simbòlic de la cooperativa a l'ajuntament

Aquest dimarts 7 de febrer, els alumnes de 5è de primària de l’Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles han fet un pas més en la creació de la seva cooperativa.

Després de presentar-se davant de l’Alcalde Xavier Roviró i el regidor de Promoció Econòmica Albert Teixidó, han entregat tota la documentació necessària a les oficines de l’Ajuntament per tal de fer un registre simbòlic.

Aquest acte s’emmarca dins el projecte CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola) a través del qual, durant el curs escolar, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar en hores lectives amb el suport de l’administració local, les empreses i altres entitats de la seva localitat.

Cultura Emprenedora a l’Escola promou les competències emprenedores entre l’alumnat de cicle superior de primària per millorar-ne l’èxit educatiu i posar les bases dels seus projectes vitals i dels projectes professionals futurs.

 Aquest és el  primer any que l’Institut Escola Mossèn Cinto participa en aquest programa impulsat per la Diputació de Barcelona i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Folgueroles i el Servei de Desenvolupament Local de La Mancomunitat la Plana.

Darrera actualització: 08.02.2023 | 16:24