L'Ajuntament engega un Pla de participació sobre la mobilitat al municipi

Dimarts, 9 de març de 2021 a les 00:00

Participa i digues: com t'agradaria que fos la mobilitat a Folgueroles

Com puc opinar?

  • Omplint la butlleta que t'arribarà a casa i hauràs de portar al Punt d'informació de l'Ajuntament (del dia 12 al 21 de març). O bé
  • Responent en línia https://forms.gle/MjqizwKiyNrrSJPB7

L'equip de govern és conscient que la mobilitat és un dels temes més controvertits del municipi, d'ençà de la seva arribada al govern va començar a prendre mesures per trobar un equilibri entre persones que es mouen amb cotxe, les que van a peu i les que volen gaudir de l'espai públic com a lloc de trobada.

Fetes aquestes accions, s'ha vist la necessitat d'avançar un pas més i demanar a un equip especialitzat que redacti un Pla de mobilitat i espai públic de Folgueroles. Un pla que ajudi a definir  una estratègia d'actuació i priorització de les actuacions en matèria de mobilitat i espai públic de tot el poble de Folgueroles que consistirà en: 

  • L'enquesta que us convidem a respondre fins el 21 de març de 2021
  • Una sessió de participació per validar la diagnosi i contrastar amb la ciutadania l'anàlisi tècnica i les propostes plantejades pels redactors del projecte. La data està per determinar en funció de la situació epidemiològica.

Us convidem a tots a participar-hi amb la voluntat de trobar la situació que més satisfaci a tots!

Darrera actualització: 10.03.2021 | 10:50