La plaça Verdaguer guanya espai per als vianants

Dimecres, 30 de setembre de 2020 a les 00:00

Les mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic obliguen a cancel·lar l'assemblea informativa

Es tanca la plaça de forma permanent, deixant pas del carrer Nou cap al carrer Major. Els vehicles hi podran transitar i, si cal, aturar-se per fer càrrega i descàrrega davant dels comerços.

Tal com es va expressar en el programa electoral del grup municipal "Desperta Folgueroles", aquest Ajuntament tenia la voluntat de regular el trànsit rodat dins el nucli urbà. En aquest sentit, es va portar a terme la substitució dels bots del carrer Josep M. Casacuberta i de Països Catalans, que resultaven molt carregosos per a cotxes i autocars. Pel que fa a la circulació de la plaça Verdaguer, s’ha tancat al trànsit els caps de setmana dels darrers mesos per tal d’assajar si aquesta mesura era viable. Després de valorar com anava aquesta solució i de rebre el suport de molts veïns, s’ha optat per tancar-la de manera definitiva amb unes pilones de ferro i pedra com elements de tancament que combinen amb l’estètica de la plaça.

S’estan estudiant altres mesures que ens hauria agradat presentar a l’assemblea prevista pel dia 1 d’octubre que, malauradament, s’ha hagut d’anul·lar a causa de la situació de la pandèmia.

Això no obstant, l’Ajuntament té un canal obert al web a l’apartat Opina on els veïns poden enviar els seus suggeriments. En el cas de no utilitzar aquest canal, també poder adreçar-vos a les oficines municipals al telèfon 938 122 054 en horaris d’oficina.

Estem convençuts que mai es fa al gust de tothom i cada veí pot tenir el seu punt de vista. Els canvis que estem duen a terme van en el sentit de mantenir una mobilitat rodada ordenada. Pensem que la plaça ha de ser un lloc de trobada on tothom s’hi senti segur i no hagi d’estar pendent si un cotxe o moto travessa en qualsevol moment.

Confiem, pel bé de tots, que sabreu respectar aquests canvis i així millorar la convivència.

Darrera actualització: 06.10.2020 | 08:42