La plaça i la mobilitat del poble a debat

Diumenge, 6 de desembre de 2020 a les 00:00

Novetats sobre la mobilitat urbana

Després d’una reflexió profunda per part del consistori, el passat 30 de setembre es va tancar una part de la plaça Verdaguer al pas de vehicles. En no poder celebrar una assemblea informativa a causa de la covid, es va lliurar un full informatiu amb un seguit de mesures que s’havien d’implantar progressivament i es va obrir un canal de debat a través de l’espai Opina del web.

D’aquesta primera consulta, ens van arribar moltes opinions que, un cop avaluades per l’equip de govern, s’ha decidit que la millor opció per combinar i respondre als interessos de tots és contractar un equip d’especialistes que ens ajudin a resoldre un tema tant important pel benestar del municipi.

Per això s’ha encarregat a un equip d’urbanistes que facin un estudi de la situació i amb la participació de tots els agents implicats ens facin una proposta per fer el millor ús comunitari de l’espai públic.

El mes de desembre es posaran a fer una diagnosi de la situació, després faran propostes de millora i a través de la participació ciutadana dissenyaran un pla d’actuacions que s’aniran implementant progressivament. L’estudi es preveu que quedi enllestit la propera primavera.

Durant les festes de Nadal es decorarà el tradicional arbre de Nadal a la plaça Verdaguer, es reubicaran algunes de les pilones i s’hi posaran elements vegetals.

Confiem que aquesta sigui la manera de trobar la millor solució per a tots i comptem amb la col·laboració responsable i positiva de tots els conciutadans.

Darrera actualització: 09.12.2020 | 08:32