La cooperativa "Folgueroles Renovable" comença a caminar

Dimarts, 2 d'agost de 2022 a les 14:00

La cooperativa energètica s’ha reunit amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Folgueroles per explicar les gestions que han portat a terme fins ara

Aquest matí la cooperativa energètica Folgueroles Renovable s’ha reunit amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Folgueroles per explicar les gestions que han portat a terme per endegar la cooperativa que té com a finalitat la transició energètica.

Tres membres del Consell Rector format per Joaquim Peix, Jaume Vivet i Jaume Engrill s’han reunit amb l’alcalde, els regidors i la secretària interventora. La junta, formada per deu membres amb perfils professionals diversos i complementaris, han començat els tràmits legals i ja tenen NIF, els estatuts, han obert un compte bancari i estan treballant en l’elaboració d’un web.

A la reunió, els cooperativistes han explicat que a la tardor faran la presentació pública de l’entitat i començaran la campanya de captació de socis. Per la seva part, l’Ajuntament ha informat que han treballat en projectes d’instal·lació de plaques fotovoltaiques a les teulades de l’Institut Escola, la Pista i Can Dachs. Aquests projectes s’han presentat en els programes de transició energètica de la Diputació de Barcelona i les subvencions estan pendents de resolució. Els cooperativistes han agraït l’acompanyament que en tot moment se’ls ha fet des de l’Ajuntament i també de l’equip tècnic del Consell Comarcal.

Darrera actualització: 08.08.2022 | 11:44