La comissió de festes informa

Dissabte, 1 d'agost de 2020 a les 00:00

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos que, malauradament, aquest any no se celebrarà la Festa Major de Folgueroles.

Com ha succeït amb les festes majors d’altres pobles, i tenint en compte la incertesa de l’evolució de la pandèmia, des de la Comissió de Festes de Folgueroles hem optat per suspendre els actes i esdeveniments previstos per a la Festa Major 2020. Hem pres aquesta decisió per la impossibilitat de garantir la seguretat de la ciutadania.

Ha estat una decisió molt difícil de prendre, però l'hem presa des de la ferma convicció que el que ha de prevaldre és la seguretat de la ciutadania i el suport a les persones que ho estan passant malament, sigui per raons de salut, per la pèrdua d’un amic o familiar, o per raons econòmiques. El NO a la Festa Major d’enguany  és també, per respecte al món de l’oci nocturn, als bars i als comerços. No volem contribuir a sumar més contagis  ni saturar de nou el sistema sanitari.

Agraïm la dedicació de totes les entitats i persones a títol individual que sempre col·laboren en l’organització de la Festa Major. De totes maneres, si la situació canviés d’aquí al setembre, la comissió es plantejaria fer algun tipus d’actes.

Esperem el 2021 poder fer-la grossa.

Darrera actualització: 01.08.2020 | 13:43