La Càtedra de l'Aigua convoca ajuts pels treballs de recerca de batxillerat sobre les Guilleries

Dijous, 2 de març de 2023 a les 11:00

Els poden demanar fins al 31 de març tots els estudiants de batxillerat de Catalunya

La Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar ha convocat la setena edició dels Ajuts per a la realització de treballs de recerca per a estudiants de batxillerat. D’acord amb les bases, el tema central dels treballs ha d’estar relacionat amb el patrimoni natural de les Guilleries, especialment qüestions relacionades amb l’aigua i la natura. Els Ajuts els poden sol·licitar fins al 31 de març tots els estudiants de batxillerat dels centre d’educació secundària d’arreu de Catalunya.

La dotació econòmica d’aquests ajuts és de 400 euros i s’hi inclou la tutorització de l’estudiant per personal docent i investigador de la UdG i la UVic-UCC. Pel que fa al termini, tant la sol·licitud com la proposta de projecte de recerca es poden presentar fins al divendres 31 de març del 2023, inclòs.

Es poden consultar les bases en l'enllaç que trobareu a la dreta de la pantalla. També hi trobareu l'imprès de sol·licitud de l'ajut. Per a més informació, es pot adreçar un correu electrònic a catedraaqua@santhilari.cat.

La Càtedra interuniversitària de l’Aigua, Natura i Benestar està impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Universitat de Girona i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Els seus objectius són treballar per al desenvolupament del territori a partir de la interacció entre els diferents agents socials i les universitats en aquells àmbits en què aquestes poden aportar expertesa.

Premi de Recerca Guilleries

Un altre dels projectes que convoca anualment la Càtedra de l'Aigua. Naturai Benestar és el Premi de Recerca Guilleries (més informació de la 4a i darrera edició aquí), que compta amb la col·laboració tant tècnica com econòmica de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Dotat amb 5.000 euros, té l’objectiu principal de promoure la recerca del patrimoni natural de les Guilleries en les temàtiques de l’aigua, el territori i la biodiversitat.

Els estudis guanyadors s'editen en la col·lecció "Guilleries, Aigua i Territori" de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar i Eumo Editorial. Fins al moment, s'han publicat els dos primers volums: Gorgues, entre el lleure i la conservació i La comunitat de carnívors de les Guilleries

Darrera actualització: 02.03.2023 | 17:38