Inici d’obres d’ampliació del pont sobre el torrent de Folgueroles a la carretera de Vilanova de Sau

Dilluns, 26 d'octubre de 2020 a les 00:00

La Diputació de Barcelona va iniciar les obres d’ampliació del pont sobre el torrent de Folgueroles, a la carretera N-141d entre Folgueroles i Vilanova de Sau

Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 497.112 euros i un termini d’execució de sis mesos, consisteixen en l’ampliació del pont i de l’eixamplament de la carretera entre els PK 5,76 i 5,79 per tal de permetre el pas de dos vehicles, així com dotar-la de les contencions adequades d’acord amb la normativa.

Aquesta actuació es realitza després de l’accident que es va produir en aquets punt en el que un vehicle va impactar contra les proteccions del pont i aquestes van cedir. Per aquest motiu es van haver de modificar les contencions i disposar-les d’acord amb la normativa actual.

Durant aquest temps des de l’accident, s’han col·locat contencions de formigó damunt la calçada per prevenir noves caigudes comportant un estretament de la calçada amb senyalització de pas d’un sol vehicle amb sentit de prioritat fins que no estiguin completades les obres.

Font: Diputació de Barcelona

Darrera actualització: 26.10.2020 | 13:32