II Concurs de fotografia per instagram

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 09:00

La imatge guanyadora il·lustrarà la postal de Nadal

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Folgueroles organitza un concurs de fotografia per instagram per il·lustrar la postal de Nadal. L'objectiu del concurs és trobar la millor fotografia que representi l'hivern (un paisatge hivernal, arbres sense fulles, neu, una llar de foc encesa, etc.) que acompanyarà un poema de la poeta Anna Dodas.

Pot participar-hi qualsevol persona de qualsevol edat amb tantes fotografies com vulgui. Les fotografies s’hauran de penjar a instagram d'ara i fins el 30 de novembre :

✅ Amb el compte d’instagram públic

✅ Etiquetant l’Ajuntament de Folgueroles (@ajuntamentfolgueroles ) 

✅ Escrivint el hashtag #concurspostalnadal2023

Les fotografies hauran de ser originals i hauran de tenir bona resolució per ser impreses

Si a les fotografies hi apareixen persones, l’autor de la imatge haurà de tenir l’autorització de les persones per escrit (podeu venir a buscar el model d’autorització al Punt d’info. o descarregar-lo al web de l’Ajuntament)

Les imatges que concursin podran ser publicades per l’Ajuntament de Folgueroles en qualsevol dels seus mitjans.

El jurat del concurs estarà format per la redacció de La Falguera. El veredicte del concurs es farà públic el dia 11 de desembre a través de les xarxes socials i del web de l’Ajuntament.

La foto guanyadora il•lustrarà la postal de Nadal 2023-24.

Si algú vol participar al concurs i no té instagram també pot enviar les fotografies per correu electrònic a flgr.info@folgueroles.cat

 

Darrera actualització: 15.11.2023 | 09:26