Folgueroles es mulla per l'esclerosi múltiple

Diumenge, 11 de juliol de 2021 a les 15:00

És una iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple 

El diumenge dia 11 de juliol, les piscines municipals de Folgueroles van acollir el "Mulla’t per l’esclerosi múltiple", activitat impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple.

A les 12 del migdia es va realitzar el salt del Mulla’t, en què les 78 persones usuàries de la piscina en aquell moment van saltar totes a la vegada a l’aigua.

Durant tot el dia es van recaptar 360,4 euros entre les entrades diàries, la venda de productes de marxandatge i les donacions particulars. La Fundació destinarà les donacions i als programes d'acompanyament a les persones amb esclerosi múltiple, així com també a la neurorehabilitació, els programes de formació laboral i a la recerca en la millora de la qualitat de vida de les persones que la pateixen.

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. L’esclerosi múltiple és una de les malalties neurològiques més comunes entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.

Darrera actualització: 16.08.2021 | 09:16

Vídeo - Àudio

Imatges