Folgueroles celebra Sant Jordi

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 00:00

L'’Ajuntament de Folgueroles, el dia de Sant Jordi ha fet arribar -a totes les cases amb nens- la col·lecció de llibres La Mercè de les oques. Una sèrie de contes que parlen de Folgueroles i que estan adreçats a totes les edats. Juntament amb uns dibuixos al·lusius a Sant Jordi que es demana que es pintin i es pengin als balcons.

El popular grup del poble, els Cassolaires, que es reunien per reclamar la llibertat dels presos polítics cada dilluns, dimecres i divendres a les 10 del vespre a la plaça Verdaguer fins que el confinament els ho va impedir, també han posat el seu granet de sorra a la celebració penjant a les xarxes la lectura del primer Cant del Canigó llegit des de les cases respectives sense perdre el seu to reivindicatiu.

Vídeo Lectura del Cant del Canigó

Finalment, el grup musical Pelat i Pelut al qual pertanyen els dos joves folguerolencs Xevi Abril i Jazz Torrents, han escollit el dia de Sant Jordi per presentar a Instagram un vídeo clip de presentació del seu nou single amb el poema “Compte” de Jacint Verdaguer. Un bonic homenatge al poeta de Folgueroles que es llença des d’un lloc tant significatiu com l’ermita de la Damunt.

Vídeo del Poema de Jacint Verdaguer musicat per Pelat i Pelut

Darrera actualització: 23.04.2020 | 13:46