Festa Verdaguer 2023

Dimecres, 26 d'abril de 2023 a les 09:00

Es programen una quarantena de propostes al voltant de la figura de Verdaguer

Ahir al matí a la Casa Museu Verdaguer es va presentar davant de la premsa la programació de la Festa Verdaguer 2023. Una programació farcida amb una quarantena de propostes de tot tipus i per a tots als públics que giraran al voltant de la figura de Verdaguer del 12 de maig al 10 de juny entre Folgueroles i Barcelona.

El primer acte serà el 12 de maig amb la presentació de Verdaguer dia a dia. Cronologia de Jacint Verdaguer (1845-1902), a càrrec dels seus autors, Àlvar Valls i Roser Carol al Centre Cultural de Folgueroles. A l'endemà dissabte se celebrarà la popular Festa de l'arbre de Maig. El diumenge 14 de maig durant el matí hi haurà el Mercat del llibre Vell de poesia a la plaça Verdaguer, la ballada de ballets i danses tradicionals de Folgueroles i el Parlament d'homenatge a Verdaguer a càrrec de Izaskun Arretxe, directora de la Institució de les Lletres Catalanes. El primer cap de setmana i més popular de la Festa Verdaguer culminarà diumenge a la tarda amb el concert de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba a les 7 a l'església parroquial de Folgueroles. 

La Festa continuarà el cap de setmana del 20 i 21 de maig recital improvisat de poesia i música, Flors del desvari, i amb la Diada excursionista, entre d'altres actes festius, literaris i musicals al voltant de la figura de Verdaguer. 

Podeu consultar tota la programació al web de la Fundació Jacint Verdaguer. 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 11:42