Exposició de la mobilitat a Folgueroles

Dilluns, 6 de setembre de 2021 a les 00:00

Es donen a conèixer les propostes de l'estudi de mobilitat

A partir del dimarts 7 de setembre i fins a finals de mes es podrà veure l'exposició "La mobilitat en l'espai públic de Folgueroles" a la Sala de Plens de l'Ajuntament amb totes les propostes sorgides de l'estudi de mobilitat.

L'Ajuntament de Folgueroles va veure necessari fer un estudi de mobilitat per detectar les mancances en aquest àmbit al nostre poble i buscar possibles solucions. És per això que l'equip de govern de l'ajuntament va encarregar un estudi de mobilitat a l'empresa Urbaning. Aquesta va fer primerament una enquesta als veïns del poble per saber com es movien i quines dificultats o mancances trobaven. I seguidament, després del buidat de les enquestes, es va arribar a la conclusió que s'havien de fer canvis en els carrers i places de Folgueroles per millorar la convivència entre vianants i vehicles rodats. 

Actualment ja s'està treballant per dur a terme la primera fase de l'estudi que afecta la zona de l'Institut Escola Mossèn Cinto i els carrers continus. Algunes de les propostes són canviar a sentit únic de circulació alguns carrers com el carrer de la Damunt, Cabrera, Vilanova de Sau, Canigó i el Puigjaner, però mantenir el doble sentit als carrers Josep Maria de Casacuberta i 11 de Setembre. També hi ha una proposta d’aparcament segons els carrers; es limitarà l’aparcament a una única banda del carrer o bé aquesta podrà variar segons la quinzena del mes.  Aquestes propostes es van poder consensuar prèviament amb els veïns de la zona afectada que van assistir a l'assemblea.

A l'exposició que es pot veure aquests dies a la Sala de Plens es poden conèixer les propostes previstes per a totes les zones o barris del poble.

L'horari per veure l'exposició és de matins, de 10 a 14h i a partir de les 10:30h els caps de setmana.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 18:28