Èxit en la presentació del documental "De matinada"

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 00:00

Aquest dilluns s'ha fet al Centre Cultural de Folgueroles la presentació del documental "De matinada", sobre les detencions del 23S.

La presentació ha anat a càrrec d'en Xevi Roviró, alcalde de Folgueroles i s'ha comptat amb la presència d'en Txevi Buigas, detingut en aquesta operació, i un dels protagonistes del documental.

En Txevi va explicar vivències i va encoratjar a tothom a seguir al carrer defensant les llibertats perdudes durant tot aquest temps. Es va finalitzar l'acte amb un torn obert de preguntes per part dels assistents i en Txevi va recitar un breu fragment d'una cançó de l'últim disc de Txarango. També va donar repetidament les gràcies per la feina i el recolzament que ha rebut i que encara està rebent des del Grup de suport, el poble de Folgueroles i la comarca d'Osona des del primer moment de la detenció.

L'acte s'ha dut a terme amb totes les mesures anti Covid que estableix la llei en aquests moments: ventilació i desinfecció del local, presa de temperatura, distància, mascareta i aforament limitat.

Per tots aquells que us hagueu quedat sense poder assistir-hi (s'han omplert totes les places disponibles), recordar que aquest dimecres 14 d'octubre a les 19:30 h. es tornarà a passar el documental. Cal que us inscriviu prèviament al Punt d'informació. 

Darrera actualització: 14.10.2020 | 08:41

Imatges

Presentació al centre cultural Presentació al centre cultural