Es convoquen les subvencions 2023 de l'EN Guilleries-Savassona

Dimarts, 31 de gener de 2023 a les 11:00

Destinades a les explotacions forestals i les empreses agrícoles i ramaderes, per a la millora dels habitatges i per a la restauració del patrimoni arquitectònic

D'ara i fins el 28 de març del 2023 es poden sol·licitar les subvencions de l’any 2023 de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Aquestes són per al foment de les explotacions forestals i les empreses agrícoles i ramaderes, per a la millora dels habitatges i per a la restauració del patrimoni arquitectònic en l’àmbit de l’Espai Natural.

Aquest comprèn els municipis de Folgueroles, Vilanova de Sau, Tavèrnoles i Sant Julià de Vilatorta (terrenys inclosos dins l’àmbit del Pla especial de protecció d’aquest espai natural), així com els terrenys del municipi de Sant Sadurní d’Osormort inclosos dins l’àmbit dels Plans especials de delimitació de l’Espai d’Interès Natural de les Guilleries i de l’Espai d’Interès Natural de Savassona.

Les subvencions a activitats forestals poden ser d’un màxim de 4.500 euros per sol·licitant. El límit per a les subvencions per a explotacions agrícoles-ramaderes és de 3.500 euros i, en el cas de la millora d’habitatges i de la restauració de patrimoni, de 3.000 euros per sol·licitant.

Poden ser beneficiaris d’aquestes subvencions les persones físiques o jurídiques i, per sol·licitar-les, cal presentar la instància al registre general dels diversos ajuntaments del Consorci o bé a l’Oficina del Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

 

Darrera actualització: 31.01.2023 | 17:21