En Carolino i les seves corrandes estan en bona forma

Dimarts, 6 d'abril de 2021 a les 00:00

Tornen les Camalleres de Folgueroles després de la interrupció de l'edició de l'any passat pel confinament.

El diumenge de Pasqua, el passat 4 d'abril, es van cantar les caramelles, o camalleres com es coneixen tradicionalment a Folgueroles, en una edició especial a causa de les limitacions imposades per les mesures sanitàries anti-covid. Malgrat això, la festa es va celebrar amb total seguretat i amb força gent de públic, recuperant així la tradicional cantada de caramelles per Pasqua interrompuda l'any passat a causa del confinament per la pandèmia. 

La colla de camallaires, dirigida per la Immaculada Tubau, van cantar quatre caramelles: "Si canto per Pasqua florida", "El raier", "El racó de Mossèn Cinto" i "Cantem contents" i seguidament es van cantar les divertides i esperades corrandes. 

D'entre els corrandistes, hi havia el folguerolenc Josep Casadevall "Carolino", que va tornar a l'escenari després d'estar ingresssat greu a l'hospital a causa de la Covid-19. En Carolino va demostrar que estava en plena forma fent gaudir el públic amb les seves corrandes. 

També es va fer un especial record a Jordi Fàbregas, el músic bagenc desaparegut el passat mes de gener, que havia participat en vàries ocasions en la cantada de Camalleres de Folgueroles o en el Cant de la Sibil·la. 

L'aplicació de les mesures anti-covid van impedir que es fes la cantada de caramelles pels carrers del poble, però passades la 1 del migdia  es va fer una cantada dins els jardins de Can Dachs amb el públic assegut en cadires.

Darrera actualització: 06.04.2021 | 15:01