El pati de l'Institut Escola, finalista dels premis aFFaC

Dilluns, 28 de març de 2022 a les 09:00

Comença la fase de votació popular fins el 3 d'abril

El projecte “El pati que volem” de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles ha quedat finalista dels premis aFFaC 2022 en la categoria "Fem xarxa per a la qualitat educativa".

Els premis aFFaC són uns guardons amb els quals es vol reconèixer les accions educatives i participatives de les AFA associades amb la intenció d’incentivar-les i permetre l’intercanvi d’experiències que poden servir de model per a altres AFA.

“El pati que volem”, nom del projecte que es va executar entre els anys 2019-2021, tenia com a objectiu renovar el pati de l’Institut Escola amb més possibilitats d’espais de jocs, de trobada i d’aprenentatge.

El projecte impulsat per l’AFA de l’escola ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’equip directiu de l’escola, el claustre, les famílies, els alumnes i l’Ajuntament de Folgueroles.

 D’ara i fins el 3 d’abril s’obre la fase de votació popular perquè tothom pugui votar el projecte de Folgueroles des del web dels premis (enllaç a la dreta de la pantalla).

Darrera actualització: 30.03.2022 | 09:44

Enllaços