El museu tanca per tasques de conservació i manteniment

Dijous, 14 de setembre de 2023 a les 11:00

Del 12 al 22 de setembre estarà tancat al públic

La Casa Museu Verdaguer de Folgueroles tanca 10 dies, del 12 al 22 de setembre, per treballs de conservació i manteniment de l'edifici. Per tal de garantir la durabilitat de l'edifici, de valor històric, la Fundació Jacint Verdaguer portarà a terme un conjunt de tasques de conservació i millora que se centraran principalment en treballs de conservació de les fustes estructurals, des l’interior de la coberta fins a l'estança principal de la cambra. Així mateix, es farà renovació de part del sistema d'il·luminació per a la millora de l'eficiència energètica de l'edifici. La Casa Museu Verdaguer, inaugurada el 1967, és la llar d'infantesa del poeta romàntic Jacint Verdaguer, i a més de mostrada la vida i l'obra del poeta, és la seu de Verdaguer Edicions i del fons etnològic, artístic, bibliogràfic i documental sobre l'autor. 

Durant els dies de tancament es podrà contactar igualment pels mitjans habituals amb els equips professionals del museu (telèfon 938 122 157, correu info@verdaguer.cat i xarxes socials @fjverdaguer).

La Casa Museu Verdaguer reobriarà a partir del 23 de setembre per seguir amb les activitats de tardor i l'inici del curs escolar amb les visites d'escoles i instituts.

Darrera actualització: 18.09.2023 | 17:55