Desfilada de personatges de còmic

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 00:00

Se celebra la 7a. Fira del còmic de Folgueroles

Com ja és habitual al primer diumenge de juny, Folgueroles ha acollit la seva Fira del còmic, que ja ha arribat a la setena edició amb una circulació constant de públic al Pavelló d’esports, ubicació alternativa per la previsió de pluja.

D’entre el públic hi havia gent que anava disfressada de personatges de còmic i cinema, com els soldats imperials, guerrers jedi i altres personatges de l’univers d'Star Wars, els caçafantasmes —que tornen a estar de moda amb la imminent nova pel·lícula de la saga— o el dinosaure inflable, que no és un personatge conegut, però que s’hi va convertir a les xarxes socials, on es va fer viral en poca estona. 

La fira comptava amb una vintena de parades que venien còmics, videojocs i material de marxandatge de tot tipus; també tallers per a totes les edats, un concurs de dibuix i un espai per als autors de còmics on feien dedicatòries de les seves obres.

El punt àlgid de la fira va ser al migdia amb el pregó pronunciat per Alejandro Martínez Virtutia en representació de Panini, però durant tot el dia molta gent va passar pel pavelló.

Darrera actualització: 09.06.2021 | 14:34

Imatges

públic fira Alejandro Martínez amb Pilarín Bayés i Josep Olmo