Crònica del primer cap de setmana de Festa Major

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 08:00

Arrencada de la Festa Major amb molt bona participació

El primer cap de setmana de Festa Major va començar el dissabte passat al matí amb la segona edició de les ‘bicicletes divertides’. Un centenar de participants disfressats o amb les bicicletes guarnides van xalar de valent superant un recorregut ple d’entrebancs.

A la tarda del dissabte va ser el torn del ja tradicional campionat de truc al bar Espai, del torneig d’escacs amb partides ràpides als jardins de Can Dachs i el XVIII torneig de petanca.

També dissabte es va celebrar la Festa dels joves que va començar a les 5 de la tarda i va allargar fins ben entrada la matinada. Tot i el canvi d’ubicació d’última hora amb motiu de les obres de la Pista, els joves van poder gaudir de la seva festa amb la recuperada rua del mossenquinto, sopar i festa amb DJ Capde a l’aparcament del pavelló Les Alzines. També es va elegir l’Eva Bujons i l’Aniol Ordeix com la pubilla i el pubill, respectivament, de Folgueroles 2022.

L’endemà diumenge, l’Esplai El Creixent va organitzar una cursa d’orientació per al públic familiar amb 64 participants i 21 equips. A les 6 de la tarda, els amants del jazz tenien una cita als jardins de Can Dachs amb el quartet Sweet Nipples i seguidament van tocar el grup local Males arts oferint el seu repertori de punk rock.

En resum, tots els actes d’aquest primer cap de setmana han estat molt ben rebuts per la gent que hi ha participat activament.

La festa continua el proper cap de setmana! Podeu consultar tots els actes aquí.

Darrera actualització: 07.09.2022 | 13:27