Comença la primera fase de l'Estudi de mobilitat

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 09:00

Aquesta fase afectarà els carrers de la zona de l'Institut Escola

Durant les properes setmanes es duran a terme els treballs de pintura i senyalització per dur a terme la primera fase de l’Estudi de mobilitat que es va aprovar en sessió plenària el passat 23 de juliol.

La primera fase se centrarà en els carrers de la zona de l’Institut Escola. Algunes de les propostes de l’estudi són canviar a sentit únic de circulació alguns carrers com el carrer de la Damunt, Cabrera, Vilanova de Sau, Canigó i el Puigjaner, però mantenir el doble sentit als carrers Josep Maria de Casacuberta i 11 de Setembre. També hi ha una proposta d’aparcament segons els carrers; es limitarà l’aparcament a una única banda del carrer o bé aquesta podrà variar segons la quinzena del mes.  

Totes aquestes propostes es van presentar als veïns afectats de la zona en una assemblea el passat 27 de juliol amb molta participació. La trobada va servir per conèixer les opinions dels assistents i que aquests mateixos fessin propostes diferents de les quals se n’estudiarà la viabilitat. Una de les propostes a estudiar és deixar el carrer Puigjaner en un sentit des de la plaça Roviretes fins a l’encreuament amb l’11 de Setembre i passarà en sentit contrari des de la plaça Roviretes fins a connectar amb el carrer Josep Maria de Casacuberta.

Darrera actualització: 26.08.2021 | 08:23