Comença la Festa Verdaguer

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 16:00

Amb els actes més populars durant el primer cap de setmana

Del 13 de maig fins el 12 de juny se celebrarà una nova edició de la Festa Verdaguer amb una trentena d'actes entre espectacles, conferències, jornades acadèmiques, rutes literàries, concerts i activitats de festa popular a Folgueroles, a Barcelona i també al monestir de Sant Miquel de Cuixà, al peu del Canigó, escenaris emblemàtics de la vida i l'obra del poeta.

A Folgueroles obrirà la festa el II Concurs de Corrandes i l'estrena de projectes audiovisuals de la Fundació Jacint Verdaguer: Canigó 1883 i Lo Mariner de Sant Pau en audioconte il·lustrat en històries de sorra per l'artista Toni Ortiz. 

Durant el primer cap de setmana, el 14 i 15 de maig, tindran lloc els actes de caràcter més popular a Folgueroles —com l'Arbre de Maig, els Ballets de Folgueroles i el Tapís floral al monument del Pedró—, entre d'altres. El diumenge, el Parlament d'homenatge a Verdaguer anirà a càrrec de l'escriptor i divulgador lingüístic Enric Gomà i a continuació es recuperarà el vermut que ja s'havia fet abans de la pandèmia. 

Convidem a tothom a participar i gaudir de la #FestaVerdaguer22!

 

Darrera actualització: 13.05.2022 | 07:13