Comença la fase de votació dels Pressupostos participatius

Dilluns, 10 d'octubre de 2022 a les 07:00

Totes les persones majors de 16 anys empadronades a Folgueroles poden votar

Entre el 10 i el 25 d'octubre, els veïns i veïnes de Folgueroles podran donar el seu vot a projectes d’inversió presentats per la pròpia ciutadania en el marc dels Pressupostos participatius 2022.

Acabada la fase de generació de propostes, tècnics municipals van validar els diferents projectes segons la normativa del procés: inversió, pressupost, viabilitat, etc. En total passen a la fase de votació 6 propostes com a "acceptades" (veure arxiu pdf adjunt) dels 15 que s'havien presentat. 

La gran majoria dels projectes presentats responen a la millora de l’entorn i l’espai urbà així com també adquisicions de material o construcció d'infraestructures. Alguns exemples són l'arranjament de la plaça de les Acàcies o bé la compra i muntatge de grades pel camp de futbol.  

Les votacions es realitzaran a través del portal de participació ciutadana Participa311 . Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Folgueroles. Per poder-ho fer, el ciutadà haurà de registrar-se primer al mateix portal de participació, a través del qual podrà emetre fins a tres vots repartits entre diferents propostes. D’aquesta fase de votació, en sortiran els projectes guanyadors que es donaran a conèixer a partir de l'1 de novembre. 

 

 

Darrera actualització: 10.10.2022 | 18:52