Cloenda del Consell de la Infància

Dijous, 15 de juny de 2023 a les 19:00

Última sessió del primer mandat del Consell

Aquesta tarda hem celebrat la darrera sessió del Consell de la Infància del curs 2022-23. A la cloenda ens hi ha acompanyat l’alcalde, Xevi Roviró, actuant com a president del Consell, i la regidora d’Educació, Montse Colomer, com a vicepresidenta.

Moltes gràcies a la consellera i als consellers pel seu compromís i dedicació durant aquests mesos. Gràcies Lluc, Martí, Oleguer, Eli, Martí i Marc! 

Ha estat un mandat curt però productiu, els consells han tingut temps de treballar (i també de passar-s'ho molt bé). Al principi del mandat després de fer una tria de les coses que ens agradaven i de les que no ens agradaven tant de Folgueroles, vam fer una pluja d’idees d’actuacions que podríem dur a terme amb poc temps i amb pocs recursos per a millorar el poble. De seguida ens vam posar d’acord: fer una actuació per a conscienciar sobre la importància de recollir els excrements dels gossos. Hem creat cartells amb rodolins que animen a recollir els excrements de les mascotes. La intenció és penjar els cartells en els llocs més concorreguts i a on la gent acostuma a passejar els gossos. De moment es poden veure a la plaça Verdaguer i a la plaça Roviretes.

El curs que ve més i millor!

Darrera actualització: 19.06.2023 | 18:36