Celebració Ple Municipal

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 00:00

23 de març de 2021

La celebració del Ple municipal celebrat en línia va comptar amb una nombrosa assistència.

Dels punts de l’ordre del dia tractats destaquem el punt 6, en què la regidora Sílvia Gimbert renunciava el seu càrrec. La regidora va llegir els motius de la seva renúncia i, acte seguit, l’alcalde, Xevi Roviró, va elogiar la seva tasca de prop de dos anys a l’ajuntament destacant la seva capacitat de treball i la seva voluntat de treballar pel poble. Elogis que va rebre també per part dels regidors de l’Ajuntament i del cap de l’oposició, Miquel Serra.

Es va parlar també de la moció d’urgència presentada per Junts per Folgueroles sobre l’obertura del pati de l’escola al poble, en període no lectiu. Aquest projecte, que entrava en el programa electoral de Desperta Folgueroles, havia generat inquietud, sobretot entre la comunitat educativa, de manera que es van personar al Ple per fer sentir la seva veu. El regidor de Joventut, Jordi Pau Francàs, va detallar els motius pels quals l’equip de govern considerava que l’obertura del pati era un bé per a infants i joves del poble i es va proposar de crear una comissió per debatre com es portaria a terme aquesta obertura i en quines condicions.

En el moment de precs i preguntes, alguns dels assistents van agrair la tasca portada a terme per Sílvia Gimbert i se li va fer un aplaudiment silenciós a través de les pantalles.

Per part de la comunitat educativa els membres de l’AMPA, pares i la directora de l’Institut-Escola, Sílvia Rodriguez, van prendre la paraula i coincidir que calia madurar el tema de l’obertura del pati i treballar-ho a través d’una comissió.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 14:17