Cancel·lada l'edició 2020 de la Festa Verdaguer

Dimarts, 14 d'abril de 2020 a les 00:05

Malgrat la cancel·lació de l'edició, amb motiu del 175è. aniversari del naixement del poeta, la Fundació Jacint Verdaguer i el Museu d’Història de Barcelona anuncien una única acció commemorativa a Folgueroles i Barcelona.

Folgueroles i Barcelona, 14 d’abril. La crisi sanitària del coronavirus ha obligat els organitzadors de la Festa Verdaguer a cancel·lar tots els actes previstos per a l’edició 2020, que havia de celebrar-se com cada any entre la segona quinzena de maig i la primera de juny a Folgueroles —poble de naixement del poeta— i Barcelona —a Vil·la Joana, el mas de Collserola on l’any 1902 va morir Verdaguer—. D’aquesta manera, la Fundació Jacint Verdaguer, l’Ajuntament de Folgueroles, Amics de Verdaguer i el MUHBA Museu d’Història de Barcelona, com a organitzadors de la Festa, han resolt traslladar la trentena d’actes previstos entre el 15 de maig i el 10 de juny a l’edició 2021.

L’edició 2020 de la Festa coincidia amb el 175è. aniversari del naixement del poeta (17 de maig de 1845-2020). Amb motiu de l’efemèride, els organitzadors treballen en única acció commemorativa i participativa que, malgrat les restriccions que imposi la crisi sanitària en aquelles dates, permeti homenatjar la figura del poeta romàntic. L’acte commemoratiu, que tindrà lloc a Folgueroles el diumenge 17 de maig i a Barcelona, a Vil·la Joana, el dimecres 10 de juny, es realitzarà sota el lema ‘Cobriu-me de flors’, en referència a un vers del poema «Fulcite me floribus» del llibre Idil·lis i cants místics (1879) de Verdaguer. L’organització donarà a conèixer d’aquí uns dies tots els detalls de l’acció i oferirà informació sobre com participar-hi.

Per a més informació: notícia de la Fundació Jacint Verdaguer.

Per a més informació

Darrera actualització: 14.04.2020 | 17:53