40 anys de la Mancomunitat La Plana

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 09:00

Repàs a la història de l'organisme i sentit homenatge a Ferran Teixidó

Dissabte passat al matí va tenir lloc la celebració del 40è aniversari de la Mancomunitat La Plana a les instal·lacions de l’organisme a Malla amb la presència de l’alcalde de Folgueroles, Xevi Roviró, la regidora de medi ambient de Folgueroles, Imma Serra, i amb l’artista folguerolenc Toni Ortiz.

L’acte va comptar amb l’actual president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina, que va obrir els discursos amb un record per a Ferran Teixidó, mort aquest estiu en un accident de tractor i a qui ell va substituir a la presidència, va augurar llarga vida a la Mancomunitat, un ens que dona feina a 130 persones i que gestiona un pressupost de 7,9 milions. La història es va repassar amb les intervencions de tres dels expresidents: Joan Redorta, que va ser-ho des de la fundació fins a 2003; Lluís Verdaguer (2007-17), i Anna Magem (2017-19).

Folgueroles es va adherir a la Mancomunitat La Plana l’11 de març de 1996. Actualment la Mancomunitat presta els serveis de desenvolupament local, d’habitatge, de medi ambient i de serveis socials a Folgueroles.

Un cop acabats els parlaments i com a cloenda de l’acte de celebració, el dibuixant folguerolenc Toni Ortiz va fer el seu espectacle "Cubiart" dedicat a Ferran Teixidó, un emotiu homenatge al desaparegut president.

Darrera actualització: 21.09.2022 | 10:52