Folgueroles es mulla per l'esclerosi múltiple

Dimecres, 13 de juliol de 2022 a les 09:00

Es recapten prop de 700 euros per la campanya Mulla't 2022

El diumenge 10 de juliol les piscines municipals de Folgueroles van participar en la campanya Mulla’t 2022 que organitza anualment la Fundació Esclerosi Múltiple.

A les 12 del migdia es va fer un salt conjunt amb tots els assistents, un centenar de persones, que hi havia en aquell moment a la piscina. Durant tot el dia també es van poder comprar productes de marxandatge i els diners recaptats de les entrades del dia van anar per la campanya solidària.

En total es van recollir 677,7 €: 395 euros en productes de marxandatge del Mulla’t, 27 euros en entrades i 12,7 euros de donatius directes. Aquests diners es donaran íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple que destinaran per fer recerca i donar suport als malalts d’esclerosi.

Recordar que l’esclerosi múltiple és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (el sistema nerviós central). Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit.

Agrair a tothom que va venir a les piscines aquest dia i va col·laborar en la causa.

Darrera actualització: 19.07.2022 | 14:00

Imatges