Inauguració del pavelló Les Alzines

Dimarts, 21 de setembre de 2021 a les 10:00

Unes 200 persones van assistir a la inauguració del nou equipament esportiu

El passat divendres dia 17 de setembre, en el marc de la Festa Major de Folgueroles, es va inaugurar el pavelló d’esports Les Alzines per part del Consistori. L’acte d’inauguració va comptar amb els parlaments de les autoritats municipals i dels caps de l’obra, amb el tall de la cinta i amb portes obertes per a tots els assistents de l’acte.

L’alcalde, Xevi Roviró, va agrair a tothom qui havia fet possible el nou equipament esportiu que solucionarà les deficiències de la pista poliesportiva i satisfet va recordar els “molts bons esportistes a tots els nivells que hi ha a Folgueroles”.

Roviró i el regidor d’esports, Albert Teixidó, van ser els encarregats del tall de la cinta d’inauguració. A continuació tots els assistents van poder fer una visita a les instal·lacions. A dins al pavelló, a la pista, els esperaven les patinadores de l’APA Folgueroles i els jugadors del Club Patí Folgueroles que van fer una breu exhibició.

El pavelló té una superfície total de 3.000 metres quadrats que integra una pista de 40 x 20 metres, una pista d’escalfament de 15 x 20 metres, grades per als espectadors amb una capacitat per a 200 persones, quatres vestuaris generals i dos per als àrbitres, una infermeria, tres magatzems de material i una sala polivalent de 20 x 10 metres.

El pavelló Les Alzines ha d’acabar amb les deficiències que tenia la pista poliesportiva. La coexistència dels dos equipaments ha de satisfer l’alta demanda de pràctica esportiva amb esports ja consolidats al poble i amb altres de nous. Es preveu que a la sala polivalent annexa al pavelló nou es portin a terme les activitats físiques dirigides com ioga o pilates (veure l’article “Arriba la tardor, tornem a les rutines”), que fins ara es feien al Centre Cultural.  

Les obres del pavelló que van començar a l’any 2019 i que es van allargar a causa de la pandèmia, han tingut un cost total de més de dos milions d’euros, un import superior al pressupostat inicialment a causa de les mancances tècniques que va detectar l’actual equip de govern municipal.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 10:00