Sessió informativa i participativa "telemàtica" sobre el nou Pla Local de Joventut

Divendres, 12 de febrer de 2021 de 17.00 h a 18.00 h

Un Pla estratègic adreçat específicament a joves d'entre 13 i 29 anys, i que té per objectiu definir les línies a seguir per la Regidoria durant els propers 4 anys. 

Després de fer una anàlisi sobre com són i què necessiten les persones joves del municipi, s'han elaborat diferents actuacions per a desenvolupar i, en una Sessió el proper divendres 12 de febrer es posaran a revisió popular a fi de poder-les modificar i millorar. En aquesta sessió hi ha convidades tant les persones joves del municipi com les entitats juvenils, esperant que hi hagi una àmplia representació juvenil de Folgueroles.

A més, en aquesta sessió també es presentaran els nous recursos que la Diputació de Barcelona ofereix en el seu Catàleg 2021-2023, esperant que tant joves com entitats puguin beneficiar-se de diverses ajudes econòmiques, materials o tècniques. 

Finalment, a la sessió s'espera incloure un espai per a compartir experiències i problemàtiques sorgides durant aquest any, a fi de crear un ambient de cooperació i treball conjunt entre les diferents entitats i participants i fomentar les bones pràctiques al municipi.

Si tens entre 13 i 29 anys, no dubtis a participar, la teva opinió ens ajuda a fer un poble millor per a tothom. 

Darrera actualització: 08.02.2021 | 12:12