La saviesa de ser dona

Del 19 a les 10.00 h al 31 d'octubre de 2021 a les 14.00 h

Exposició fotogràfica

Del 19 al 31 d'octubre es podrà veure l'exposició fotogràfica "La saviesa de ser dona" elaborada al llarg del 2020 pel programa de Dinamització de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana, i subvencionada per la Diputació de Barcelona a Folgueroles, a la Sala de plens de l'Ajuntament. 

L'exposició es podrà veure cada dia, de dilluns a diumenge, de 10 del matí a 2 de la tarda. 

El primer dia que estarà exposada, a dos quarts de vuit del vespre, se celebrarà la inauguració, a la qual s’han convidat les 13 dones participants acompanyades de la seva gent, 

L’exposició mostra un recull de fotografies acompanyades de petits fragments d’històries de vida de 13 dones majors de 60 anys que viuen a Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau.

Quins són els seus aprenentatges de vida? Com ha estat ser dona per a elles? Aquest recull dóna visibilitat a les dones grans viatjant a través del seu passat, copsant la vivència del present i la projecció del seu futur.

A través d’entrevistes biogràfiques realitzades durant l’estiu del 2020 i fotografies de les protagonistes en el seu entorn més proper, els Programes de Gent Gran i Igualtat de la Mancomunitat La Plana han volgut sensibilitzar a la ciutadania de la importància de la trajectòria vital i de la biografia personal d’aquestes 13 dones des d’una perspectiva de gènere.

Aquesta exposició ha estat possible gràcies a totes elles: Irene, Marta, Montserrat, Maria, Pilar, Maria, Maria, Maria Teresa, Pepeta, Pilar, Rosa Elena, Marian i Teresa, les quals conviden a gaudir a la ciutadania de les seves realitats plenes de saviesa i història.

Us animem a tots i totes a gaudir-la!

Adreça:

Sala de plens (Plaça Verdaguer, 2, Folgueroles)

Darrera actualització: 06.10.2021 | 10:10