Inscripcions i informació del Casal d’estiu de la Cuca Fera

Del 8 al 24 de maig de 2020 a les 00.00 h

La Cuca Fera torna amb més ganes i il·lusió que mai. Les monitores i monitors fa mesos que treballen per oferir-vos una proposta ajustada a la nova realitat i vetllaran perquè els infants s’ho passin d’allò més bé! Així doncs, us volen explicar el funcionament per inscriure a les vostres filles i fills.

Degut al pla d’emergència que estem vivint, les inscripcions d’aquest estiu es faran de manera online i, així, es garantirà la seguretat de totes i tots. Per tant, per inscriure a les vostres filles i fills al casal d’estiu heu d’omplir el formulari que trobareu adjunt. Les inscripcions estan obertes des d’avui dia 8 fins el 24 de maig. Us demanem, si us plau, que respecteu les dates establertes per tal de garantir el bon funcionament del casal d’estiu.

També és important que feu una ullada a la carpeta del drive que us adjuntem ta la dreta. Per una banda, podreu veure el vídeo que les monitores i monitors hem fet i on us expliquem el funcionament del casal d’estiu d’enguany. I per altra banda, totes les cartes informatives.

 Per qualsevol pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb el casal.

Darrera actualització: 10.05.2020 | 10:59