II Premi Verdaguer de Recerca

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 16.00 h

Es farà públic el veredicte del II Premi Verdaguer de Recerca en un acte retransmès en directe des de la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles pel canal Youtube de la Fundació.

En l’acte es donarà a conèixer la resolució del jurat i comptarà, entre altres, amb la intervenció del guardonat o guardonada i les intervencions del poeta Oriol Sauleda i dels músics Neus Borrell i Miquel Joan (veu i guitarra), que interpretaran el seu darrer treball 'Lo foc' des de la Casa Museu Verdaguer.

El premi està convocat per la Fundació Jacint Verdaguer amb la col·laboració del Museu d'Història de Barcelona (MUHBA), l'Ajuntament de les Masies de Voltregà i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic -UCC) amb l'objectiu d'incentivar la tasca d'investigadors que puguin aportar noves mirades sobre el poeta i la seva obra. Compta amb una dotació de 12.000€ i el treball resultant es publicarà dins la col·lecció Obra Completa en Edició Crítica de Verdaguer Edicions, en un pas més per assolir el projecte d'edició crítica de tota l'obra del poeta.

Darrera actualització: 16.12.2020 | 09:35